Реонски Центар – Центар 1

Во Централното градско подрачје, наспроти Универзална сала, се наоѓа Станбено-деловниот објект кој го имаме изградено на Бул. „Партизански Одреди“ бр.40

Се прашувате зошто ние инвестиравме во оваа локација?

 • – Доволно е да кажеме Партизанска, а тоа подразбира артерија на Скопје.
 • – Модерен Булевар.
 • – Комплетна инфраструктура со сите атрибути на колекторска сообраќајница.
 • – Редовна автобуска и такси линија
 • – Достапност.

Опис на станбено-деловниот објект

Станбено-деловниот објект кој го имаме изградено на Бул. „Партизански Одреди“ бр.40, е комплекс со вкупно 14 стана и 2 деловни простории

Каратеристики на градба

 • – Катноста на градбата е 3+1 (високо поткровје)
 • – Бетонот со кој е изграден овој станбено-деловен објект, е испитан од страна на „Градежен институт“
 • – Градбата е исклучиво од цигла
 • – Демит фасада
 • – 5 коморни ПВЦ прозорци
 • – Лифт
 • – Две нивоа на подземно паркирање
 • – Блиндор надворешна врата
 • – Под од паркет и керамички плочки во кујна и ходник
 • – Комплетно опремено купатило (вц школка, лавабо, туш- кабина или када, регистар за сушење на алишта, санитарија
 • – Греење: Индивидуално парно греење, во секој стан има монтирано котел и станарите саи го регулираат по потреба
 • – Ладење: Во секој стан има вградено клима уред